تکنیک اکریلیک
رنگ اکریلیک رنگهایی مانند رنگ روغن هستند که از پلیمرهای متیل، اتیل و بوتیل اکریلات و همچنین کوپلیمرها تشکیل شده و حلال آنها آب می باشد. به دلیل آلودگی کم و سریع خشک شدن و نداشتن بو، بسیار پر مصرف می باشند و از آنجایی که نوعی پلاستیک پلیمر است، هنگامی که خشک میشود انعطاف، نفوذناپذیری در برابر آب و دوام خود راحفظ میکند؛ به طوری که میتوان لایههای بعدی رنگ را بدون تاثیر بر لایههای زیرین روی آن اضافه کرد. رنگ اکریلیک نسبت به رنگهای سنتی مثل رنگ روغن و آبرنگ جدیدتر است.
رنگ اکریلیک روی کاغذ، بوم، چوب، لباس، سیمان، آجر و هر چیزی که حالت خیلی براق و چرب نداشته باشد قابل استفاده است و چون سطح بواسطه چکیدن روغن از رنگ خسارت نخواهد دید، نیازی به آمادهسازی با لایه اول قبل از نقاشی نیست. مدلهای مختلفی از رنگ اکریلیک در بازار قابل خریداری است.
تیوبی، قوطی، بطریهای پلاستیکی و یا بطریهای کوچک جوهر؛ همچنین رنگهای اکریلیک در غلظتهای متفاوت ارایه می شوند. رنگهای داخل تیوب دارای ویسکوزیتی بالاتر و شبیه رنگ روغن هستند. آنچه در زمان خرید تیوبها و قوطیهای بزرگ باید مورد توجه قرار بگیرد، بسته بندی غیرقابل نفوذ آن است برای اینکه مطمئن باشید رنگ در معرض هوا قرار نمیگیرد و خشک نمیشود.
تکنیکهای استفاده از رنگ اکریلیک
قلمموی خشک : برای استفاده از رنگ اکریلیک روی بوم و یا آمادهسازی لایه زیرین نقاشی، استفاده از قلمموی خشک و رقیق کردن رنگ با آب توصیه میشود. به این ترتیب شما لایه با دوامی از رنگ روی صفحه خود خواهید داشت. استفاده از قلمموی خشک باعث میشود خطوط شما نامسطح شوند زیرا آب باعث از بین بردن لبهها و هموار کردن خطوط میشود. اما این مشخصه میتواند اثری هدفمند روی نقاشی شما باشد. قلمموی خشک به خطوط حرکت و موجودیت میبخشد.
رقیق کردن : اگر رنگ اکریلیک را با مقدار کافی آب رقیق کنید، میتوانید از آن مانند آبرنگ استفاده کنید. میتوانید از رنگ با آب کمتر برای ایجاد لایه نیمه شفاف روی سطح خود بهره بگیرید. برخلاف آبرنگ، اکریلیک ماندگاری دائمی دارند. ترکیب رنگ رقیق شده و قلمموی خشک میتواند به ایجاد بافتهای متفاوت در یک نقاشی منجر شود.
مطالب مرتبط
هنر درمانی و تاثیرات روحی روانی آن
هنر درمانی به معنای کاربرد هنر در درمان افراد است و در بستری حرفهای، به افرادی که دچار بیماریهای مختلف هستند، آسیبهای روانی سخت دیدهاند و با چالشهایی سنگین روبهرو شدهاند .
ویروس های خطرناک اما زیبا روی بوم نقاشی
ویروس HIV، ابولا و زیکا، ویروسهایی هستند که شنیدن نام آنها هم هراسبرانگیز است. اما دیوید گودسل، یک زیستشناس مرکز پژوهشی سن دیهگو آنها را سوژه قرار میدهد و تصاویر زیبا از آنها خلق میکند
مرتضی کاتوزیان ؛ نقاش معاصر
مرتضی کاتوزیان در خانواده ای هنر دوست و متوسط و در 11 تیر ماه سال 1322 به دنیا آمد. از کودکی عاشق نقاشی بود و تمام اوقات او بدون مربی صرف فراگیری این هنر می شد.
ثبت نظر
لیست نظرات کاربران